Internet der Dingen Expo

Internet Der Dingen Amsterdam

De “Internet der Dingen Expo” vindt plaats op 26-27 september 2023 in RAI, Amsterdam. Als je geïntrigeerd bent door baanbrekende technologieën en hun impact op bedrijven en het dagelijks leven, dan is deze expo het perfecte platform voor jou. Sluit je bij ons aan om het fascinerende domein van het Internet der Dingen te verkennen, waar innovatie geen grenzen kent. Met een veelheid aan baanbrekende exposities, door experts geleide discussies en netwerkmogelijkheden, vormt de Internet der Dingen Expo jouw toegangspoort tot het ontdekken van de toekomst, vandaag de dag. Omarm de kracht van verbonden apparaten en dompel jezelf onder in de voorhoede van technologische ontwikkelingen tijdens dit niet te missen evenement. Maak je klaar om geïnspireerd, geïnformeerd en gesterkt te worden terwijl we samen het voortdurend veranderende IoT-landschap verkennen.

Voeg je bij ons tijdens de Internet der Dingen Expo Europe op 26-27 september 2023, om te luisteren naar toonaangevende digitale experts uit de industrie en essentiële strategieën te ontdekken om jouw inspanningen op het gebied van het Internet der Dingen tot een succes te maken.

Internet der Dingen maakt deel uit van TechEx Europe, dat Digital Transformation, AI & Big Data, Blockchain en Cyber Security & Cloud behandelt. Hierdoor kun je op één locatie, onder één dak, een verscheidenheid aan belangrijke ondernemingstechnologieoplossingen leren kennen.

Internet der Dingen Expo

Luister naar boeiende presentaties

Ervaar dynamische live-sessies met meer dan 150 invloedrijke sprekers die ongeëvenaarde branchekennis en echte ervaringen delen. Van individuele presentaties tot expertpanelgesprekken en informele chats, doe waardevolle inzichten op in diverse sectoren zoals productie, detailhandel, telecommunicatie, overheid, transport/automotive, gezondheidszorg en cyberveiligheid.

Internet der Dingen Expo

Ontdek de nieuwste innovaties op het gebied van het Internet der Dingen.

Gedurende het evenement zullen onze sessies en workshops, geleid door experts, dieper ingaan op het verbazingwekkende potentieel van IoT-technologieën, waarbij hun impact op diverse industrieën en het dagelijks leven wordt verkend. Blijf op de hoogte en verkrijg onschatbare inzichten in de toekomst van het Internet der Dingen via onze uitgebreide en boeiende leermogelijkheden tijdens de Internet der Dingen Expo

Internet der Dingen Expo

Netwerkmogelijkheden

Het evenement gaat verder dan louter discussies en biedt mogelijkheden om nieuwe technologieën en strategische benaderingen te verkennen. Netwerk met vakgenoten die actief bezig zijn met de implementatie van IoT. Met meer dan 6000 deelnemers, waaronder IT-directeuren, CPO’s, COO’s, CTO’s, IT-architecten, VP’s en vele anderen, is dit evenement een must voor allen die geïnteresseerd zijn in het Internet der Dingen.

Topics Covered

YH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Digital Twins
YH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
IoT & Device Security
YH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Industry 4.0 & 5.0
YH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Connectivity Solutions
YH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Edge Computing
YH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Automation
YH5BAEAAAAALAAAAAABAAEAAAIBRAA7
Data Analytics
Internet der Dingen Expo

AI-Gedreven Netwerk App

Onze app, aangedreven door AI, is de officiële netwerkoplossing en biedt een naadloze ervaring op zowel desktop als mobiel. Het is niet alleen een platform voor netwerken, maar ook een hub om je dag moeiteloos te plannen. Krijg toegang tot de agenda, ontdek de sprekers en exposanten, en maak eenvoudig verbinding en regel ontmoetingen met andere bezoekers.

Internet der Dingen Expo

Netwerkbijeenkomst

Sluit je aan bij onze officiële netwerkbijeenkomst na Dag 1 van het evenement in het Strandzuid Boathouse, naast de RAI. Netwerk met industrieleiders, leg waardevolle contacten en smeed verbindingen met professionals die dezelfde interesses delen. Mis deze spannende gelegenheid niet om potentiële zakenpartners te ontmoeten en te genieten van een avond vol netwerkmogelijkheden.

Internet der Dingen Expo

Bezoek de Expo Vloer.

Maak gebruik van de Expo Vloer & Beurs met meer dan 200 interactieve exposanten. Verken een breed scala aan baanbrekende producten, diensten en innovaties. Neem deel aan live demonstraties en boeiende workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de technologische ruimte. Mis deze kans niet om de voorhoede van technologie te ontdekken en te ervaren.

Gelijktijdige Evenementen

Dit evenement maakt deel uit van TechEx Events en is gelijktijdig georganiseerd met AI & Big Data Expo, IoT Tech Expo, Blockchain Expo, Cyber Security & Cloud Expo en Edge Computing Expo. Verken elk van deze evenementen hieronder:

AI NA White 1536x512 1 480x160 1
MicrosoftTeams Image
Block NA White 1536x512 1 480x160 1
Cs
Edge TechEx White